PostHeaderIcon Zanimljivosti

PostHeaderIcon Futuristički ruski brod

Danas vam prenosimo sveže fotografije jednog futurističkog ruskog broda namenjemog Sibirskim guvernerima. Nezvanično saznajemo da Đilas planira kupovinu sličnog za Beograd. :)

 

PostHeaderIcon Rečni delfini

Zgroženi nehumanošću pojedinaca i sebičnošću naše vrste, danas vam predstavljamo dve vrste slatkovodnih, rečnih delfina - Kineskog delfina (ili kako ga negde nazivaju ružičastog delfina) i Amazonskog delfina.

 

PostHeaderIcon Hotel Vulkan

Hotel Vulkan koji se nalazi u državi Čile nedaleko od grada Santijago je svakako jedan od najneobičnijih vulkana na svetu.I po izgledu a i po činjenici da umesto lave izbacuje vodu.

 

 

 

U ostatku galerije pogledajte ostatak fotografija ovog zanimljivog Vulkan hotela

 

 

PostHeaderIcon Beneton-"Protiv mržnje" (Unhate)

"Beneton" je saopštio da je cilj kampanje, nazvane "Protiv mržnje" (Unhate), podsticanje tolerancije i "globalne ljubavi", preneo je AP.

 

 

 

 

PostHeaderIcon Slavne ličnosti od plastelina

U današnje vreme sve više ljudi se bavi nekim hobijima.Spajaju lepo i korisno.Nego skuplja poštanske marke,neko značke.Neko se bavi slikarstvom,muzikom.Neko vajarstvom.Ipak,naišli smo na jedan zanimljiv hobi.A to je pravljenje poznatih i slavnih ličnosti od plastelina.

 

 

 

Pogledajte u ostatku naše galerije fotografija još nekoliko poznatih i slavnih ličnosti koje smo odabrali za vas.Svaki komentar je dobrodošao.

 

 

 
Još članaka...
Reklame
Razmena Banera - www.samo-opusteno.info